dinsdag 2 juli 2019

Reserveringen noma uitgesteld wegens systeemcrash

Bart Bikt! (dinsdag 02/07/19)

Toen ik vandaag trachtte om een reservering te pakken te krijgen voor het wild & bosseizoen bij noma verscheen er na een paar minuten vruchteloos proberen volgende boodschap op de reserveringspagina:
WE ARE CURRENTLY EXPERIENCING ISSUES WITH OUR BOOKING SYSTEM
Reservations opening will be re-scheduled.
Please keep looking back on this page, our Instagram or Twitter accounts.
We’re sorry for the inconvenience.

Blijkbaar is het Tock reserveringssysteem totaal gecrasht. Bij de heropening in 2018 was ik er nog in geslaagd om zonder problemen een reservatie voor het zeevruchtenseizoen te scoren, maar voor het huidige groenteseizoen was het al nopens. Op dat moment had noma van Michelin reeds zijn twee sterren teruggekregen. Het gaat crescendo want nadat vorige week noma de tweede plaats kreeg in The World's 50 best Restaurants crashte het Tock systeem dus volledig. Een uur later werd een tweede mededeling op de reserveringspagina geplaatst:
DUE TO ISSUES WITH OUR BOOKING SYSTEM that were out of our hands, we haven’t been able to take reservations for our Game & Forest Season as planned today, Tuesday 2nd July.
Hence we’ve chosen to postpone the opening of reservations till Wednesday July 3rd, 4pm CEST. We’re so sorry for the inconvenience!

Allez vooruit, morgen zullen we nog eens deelnemen aan het kansspel genaamd: "versier een noma reservering".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten