woensdag 26 februari 2020

Bingo part 2: reservatie 'noma 2.0 - vegetables season' is binnen

Bart Bikt! (woensdag 26/02/20)

Gisteren om 16u opende noma 2.0 de reservaties voor het 'vegetable season' en ja het is andermaal gebeurd: na de benen onder tafel gestoken te hebben in noma 1.0 in mei 2016 en vervolgens in noma 2.0 voor het 'seafood season' in april 18 is de reservatie voor 'a table for 4' (samen met S&P) binnen voor het komende 'vegetable season'. Dat maakt dus dat we om de twee jaar op gastronomische bedevaart naar Kopenhagen gaan. Als alles meezit zal onze noma 2.0 hattrick dus in 2022 gefinaliseerd worden met het 'game & forest season'.

Trouwens, het is goed mogelijk dat Madame en ik, net zoals vorig jaar met Mirazur, zonder het te weten een reservatie genomen hebben in de toekomstige nummer 1 van The World's 50 Best Restaurants. noma staat momenteel op 2 en vermits Mirazur een totale afgang is lijkt het niet meer dan logisch dat tijdens op dinsdag 2 juni 2020 tijdens de awardceremony in Antwerpen noma zijn rechtmatige nummer 1 plaats terugkrijgt!

Madame en ik gaan ook nog tijdens dezelfde reis dineren bij under in Noorwegen, het onderwaterrestaurant dat vorige week zijn eerste Michelinster binnenhaalde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten